Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Kiaulienos faršas
400
g
druska
pagal skonį
Mėsos prieskoniai
pagal skonį
grietinė
3
v. š.
pomidorų pasta
2
v. š.
Porcijos: 2
Bulvių apkepas patogus tuo, kad paruoštą patiekalą pakanka pašauti į orkaitę ir pamiršti tol, kol iškeps. Iškepusį bulvių akepą apibarstykite žalumynais ir valgykite su mėgiamu padažu ar grietine.
Gaminimo eiga
* Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su faršu, prieskoniais.
* Sudėkite į kepimo formą ir išlyginkite.
* Grietinę sumaišykite su pomidorų pasta ir tolygiai apliekite viršų.
* Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.
Atsiliepimai