Ingredientai

Bulvės 500 g
Pienas 100 ml
Sūris 100 g
druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves sudėkite virti kartu su lupenomis. Išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite burokine tarka.

Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite mažą šaukštelį sviesto ir sudėkite kepti smulkiai pjaustytą vištieną. Apkepkite, kol gražiai apskrus.

Vištieną išimkite ir toje pačioje keptuvėje ant nedidelio kiekio sviesto apkepkite pjaustytus pievagrybius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.

Į pievagrybius suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Supilkite pieną, įdėkite grietinės ir išmaišykite. Maišykite ir kaitinkite kelias minutes.

Suberkite vištieną, išmaišykite ir supilkite į apkepo indą.

Ant viršaus suberkite tarkuotas bulves.

Ant bulvių tolygiai suberkite tarkuotą sūrį.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai