Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kietasis sūris
100
g
Bulvės
400
g
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Pievagrybiai
200
g
Mairūnai
žiupsnelis
Žalumynai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus.
Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite įdarą, pabarstykite mairūnu, žalumynais ir užberkite tarkuotu fermentinu sūriu.
Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 C , kepkite kol sūris išsilydys.
Atsiliepimai