Pietūs bus gardūs ir sotūs, jei gaminsite bulvinius blynus su kiaušiniu. Kepkite ir valgykite iškart, kol patiekalas dar karštas. Neabejojame – ši bulvinių blynų su kiaušiniu versija jūsų virtuvėje įsitvirtins ilgam.

Gaminimo eiga

* „Iki ūkis“ bulves sutarkuokite burokine tarka, pagardinkite druska, išmaišykite ir uždengę palikite 10 minučių pastovėti.

* Bulvių tarkius supilkite į kiaurasamtį į paspausdami nusunkite.

* Į tarkius įmuškite kiaušinį, suberkite pusę smulkinto svogūno, miltus, druskos, pipirų ir išmaišykite.

* Į keptuvę pilkite aliejaus kepimui ir dėkite tarkius taip, kad gautumėte blyną su skylute viduryje.

* Kai viena blyno pusė apkeps, apverskite, o į jo vidurį įleiskite kiaušinį.

* Iškepusį blyną su kiaušiniu perkelkite į lėkštę ir ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio.

* Puoškite „Iki“ krapų šakelėmis ir nieko nelaukdami skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai