Ingredientai

bulvių 3 vnt.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
miltų 1 v. š.
druskos žiupsnelis
aliejaus 5 v. š.
grietinės 2 v. š.
Porcijos: 1
Kalbant apie bulvinius patiekalus negalima nepaminėti bulvinių blynų. Minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine.

Gaminimo eiga

1. Bulves, svogūną, česnaką ir pievagrybius sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, berkite miltus.

2. Gautą masę pagardinkite druska ir pipirais.

3. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 min., kol apskrus.

4. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine, krapais ir šviežiai grūstais pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai