Ingredientai
bulvių
3
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
pievagrybių
1
sauja
kiaušinio
1
vnt.
miltų
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
5
v. š.
grietinės
2
v. š.
krapų šakelių
keletas
Porcijos: 1
Kalbant apie bulvinius patiekalus negalima nepaminėti bulvinių blynų. Minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine.
Gaminimo eiga
1. Bulves, svogūną, česnaką ir pievagrybius sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, berkite miltus.
2. Gautą masę pagardinkite druska ir pipirais.
3. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 min., kol apskrus.
4. Iškepusius bulvinius blynus patiekite su grietine, krapais ir šviežiai grūstais pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai