Ingredientai

Silkių filė 350 g
Bulvės 500 g
Svogūnai 2 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite kol gražiai paruduos..

Bulves sutarkuokite, silkę smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite svogūnus, bulves, silkę, miltus. Pagardinkite pipirais ir druska.

Kepkite keptuvėje kaip įprastus bulvinius blynus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla