Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Grybai 400 g
Aliejus 3 šaukštai
Grietinė 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite. Nusunkite susidariusį skystį, įmuškite paplaktą kiaušinį, pagardinkite druska ir suberkite miltus. Iškepkite blynus su aliejumi.

Grybus nuvalykite ir išvirkite, jeigu reikia - atvėsusius susmulkinkite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su 1 šaukštu aliejaus. Baigiant kepti sudėkite grybus, supilkite grietinėlę ir pagardinkite druska bei pipirais. Patroškinkite maišydami 5 minutes.

Ant troškintuvo dugno dėkite kelis šaukštus grybų padažo, tada blynus, vėl padažą ir taip susluoksniuokite visus blynus. Ant viršaus užliekite 100 ml grybų nuoviro, aptepkite grietine ir dėkite į karštą orkaitę 20 minučių.

Patiekite su grietine, pagardinta išspaustu česnaku.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai