Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Miltai 1 puodelis
Česnakai 3 skiltelės
Mairūnai 1 šaukštelis
Pipirai žiupsnelis
Druska 2 žiupsneliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite burokine tarka ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite kelias minutes, nusunkite vandenį ir gerai nuvarvinkite tarkius.

2. Tarkius sumaišykite su miltais, kiaušiniais, mairūnu, druska, išspaustu česnaku.

3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą sumaišytą su aliejumi ir šiame mišinyje kepkite blynus. Palaukite, kol apskrus viena pusė, tada apverskite ir iškepkite kitą pusę. Daugiau blynų nevartykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai