Ingredientai
Bulvių
7 pcs
Miltų
3 šaukštas
Kiaušiniai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Tunas, konservuotas savo sultyse
1 indelis
Pjaustyti pomidorai
6 vnt.
Saldžiosios paprikos
1 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
Alyvuogės
12 vnt.
Kietasis sūris
200 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sutrinkite košę. Atvėsinkite.
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Minkštimą supjaustykite, sultis nupilkite.
Paprikas supjaustykite riekelėmis, svogūnus - žiedeliais. Visas daržoves pakepinkite aliejuje.
Į atšalusią bulvių košę sudėkite miltus, prieskonines žoleles picai ir kiaušinio trynį. Masę gerai išmaišykite ir iškrėskite ant kepimo formos, išlyginkite.
Ant bulvių pagrindo dėkite paruoštą įdarą - pakepintas daržoves ir konservuotą tuną. Užbarstykite alyvuoges.
Sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant picos viršaus.
Picą dėkite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.