Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Kmynai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Nedideles bulves (jei šviežios, tik gerai nuplaukite ir neskuskite) supjaustykite gana plonomis skiltelėmis.

2. Puode įkaitinkite aliejų ir sviestą.

3. Suberkite bulves, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki mažos.

4. Po 5 minučių kepimo, suberkite griežinėliais pjaustytą česnaką, įberkite rozmarino, kmynų. Gerai supustykite ir kepkite toliau.

5. Po 10 minučių pagardinkite druska ir supurtykite.

6. Kol iškeps bulves kelis kartus supurtykite taip, kad šios susimaišytų.

7. Patiekite su rūgpieniu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis

Crostini su grybais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Crostini su grybais

Sūrio pyragas su rabarbarais
Reikia pasistengti
2 val.

Sūrio pyragas su rabarbarais

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos