Brusketos su mėlynojo pelėsio sūriu – ir pusryčiams, ir vakarienei, ir į pikniką. Tikras malonumas valgyti tokią brusketą. Brusketas su mėlynuoju pelėsio sūriu papuoškite kalendrų lapeliais.

Gaminimo eiga

* IKI ispanišką duonelę perpjaukite per pusę išilgai. Persikus arba nektarinus supjaustykite griežinėliais.

* Pjaustytus vaisius pagardinkite aliejumi, prieskoniais ir actu. Gerai išmaišykite.

* Perpjautą duonelę apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska, pipirais.

* Pamarinuotus vaisius ir duonelę dėkite kepti ant grilio iš abiejų pusių po 2 min.

* Pelėsinį sūrį supjaustykite riekelėmis.

* Ant apkeptos duonelės sudėkite vaisius ir riekelėmis pjaustytą sūrį.

* Brusketas papuoškite kalendrų lapeliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai