Ingredientai

Kokosų gėrimas 24 % rieb. 250 ml
Saldintas sutirštintas pienas 250 ml
Pienas 250 ml
Želatina 1 pakelis
Kokosų drožlės 2 šaukštai
Apelsinų džemas 4 šaukštai
Šviežių mėtų lapeliai papuošti
Porcijos: 2
Alfo Ivanausko receptas.

Gaminimo eiga

1. Grietinėlę, kokosų gėrimą 24 % rieb., sutirštintą pieną ir pieną gerai išmaišykite. Pagal nurodymus paruoškite želatiną ir lengva srovele, maišydami šluotele, supilkite ją į mišinį (1 pakelio želatinos – 1 litrui mišinio). Viską gerai sumaišykite.

2. Į kremą suberkite kokosų drožles ir viską išmaišykite.

3. Mandarinų skilteles perpjaukite per pusę. Trijų mandarinų skilteles sluoksniuokite su kremu, likusius pasilikite viršutiniam sluoksniui. Desertą palikite šaltoje vietoje kelioms valandoms sustingti.

4. Apelsinų džemą sumaišykite su likusiais mandarinais.

5. Kai desertas sustings, ant viršaus dėkite mandarinų ir uogienės sluoksnį. Puoškite šviežiais mėtų lapeliais.

Skanaus!

Alfo patarimai:

  • Mandarinus galite keisti apelsinais.
  • Norint egzotiškesnio skonio į uogienę galite įberti cinamono.
  • Puošti galite ne tik mėtomis, bet ir kitomis žolelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braziliškas kokosinis desertas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Braziliškas kokosinis desertas

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu

Saldėsis marshmallows
Reikia pasistengti
1 val.

Saldėsis marshmallows

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“