Ingredientai
Braškės
500
g
Cukrus uogienėms
250
g
Balzaminis actas
4
šaukštai
Juodieji pipirai
2
šaukšteliai
Porcijos: 12
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Gaminimo eiga
1. Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas.
2. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min.
3. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo.
4. Atsargiai nugriebkite putas.
5. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.
6. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Skanaus!
Atsiliepimai