Ingredientai

Balzaminis actas 4 šaukštai
Juodieji pipirai 2 šaukšteliai
Porcijos: 12
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?

Gaminimo eiga

1. Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas.

2. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min.

3. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo.

4. Atsargiai nugriebkite putas.

5. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.

6. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!
„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai