Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 0.5 šaukštelio
Braškės 1.5 puodelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Braškes supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

3. Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

4. Į plačias stiklines įdėkite po porą šaukštų grietinėlės. Ant viršaus užberkite sluoksnį braškių. Ant braškių sausainių trupinių sluoksnį. Ant sausainių grietinėlės sluoksnį ir sluoksniuoti pabaikite braškėmis.

5. Dėkite porai valandų į šaldytuvą ir patiekite šaltą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Pomidorai savo sultyse
Reikia pasistengti
50 min.

Pomidorai savo sultyse

Visus pavergsiantys bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Visus pavergsiantys bulviniai blynai