Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 0.5 šaukštelio
Braškės 1.5 puodelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Braškes supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

3. Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

4. Į plačias stiklines įdėkite po porą šaukštų grietinėlės. Ant viršaus užberkite sluoksnį braškių. Ant braškių sausainių trupinių sluoksnį. Ant sausainių grietinėlės sluoksnį ir sluoksniuoti pabaikite braškėmis.

5. Dėkite porai valandų į šaldytuvą ir patiekite šaltą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai