Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 0.5 šaukštelio
Braškės 1.5 puodelio
Porcijos: 4
Užsimanius gardaus tiramisu nebūtina gaminti visą tortą. Puiki išeitis – ruošti desertą nedideliuose indeliuose. Tokį tiramisu ir valgyti patogiau, ir gražiai atrodo.

Gaminimo eiga

1. Braškes supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

3. Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

4. Į plačias stiklines įdėkite po porą šaukštų grietinėlės. Ant viršaus užberkite sluoksnį braškių. Ant braškių sausainių trupinių sluoksnį. Ant sausainių grietinėlės sluoksnį ir sluoksniuoti pabaikite braškėmis.

5. Dėkite porai valandų į šaldytuvą ir patiekite šaltą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai