Ingredientai

Miltai 450 ml
Cukrus 120 ml
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Krakmolas 1 šaukštelis
Cukraus pudra žiupsnelis
Kokoso drožlės žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Keksiukų formeles patepkite minkštu sviestu ir apibarstykite kokosų drožlėmis.

2. Ištirpinkite sviestą, atvėsinkite.

3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cukrumi, išsukite su grietine, kiaušiniais, ištirpintu sviestu.

4. Masė turi būti vientisa ir tiršta.

5. Šokoladą ir braškes susmulkinkite, pabarstykite krakmolu, atsargiai išmaišykite ir sudėkite į tešlą (maišykite kiek įmanoma mažiau).

6. Tešlą supilkite į formeles.

7. Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.

8. Kai keksiukai iškeps, ištraukite iš orkaitės ir palikite atvėsti. Prieš tiekdami į stalą pabarstykite miltiniu cukrumi.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai