Gaminimo eiga

Sumaišykite kvietinius miltus ir kepimo miltelius.

Įmaišykite margariną, cukrų, kiaušinius, citrinų sultis ir žievelę.

Pridėkite šokoladą ir braškes.

Išpilkite į popierines formas ant kepimo skardos ar į specialias formeles keksams kepti.

Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Atvėsinkite.

Grietinėlę ir vanilinį cukrų suplakite iki tirštos masės. Nuplaukite braškes.

Ant kiekvieno keksiuko konditeriniu švirkštu išspauskite plaktos grietinėlės. Papuoškite braškėmis.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Raudonųjų lęšių keksiukai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Raudonųjų lęšių keksiukai

Rikotos keksiukai su šilauogėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Rikotos keksiukai su šilauogėmis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene