Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Paruoškite makaronų tešlą – visus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite. Įvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 20 minučių.
2. Kuo ploniau iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostelių formos makaronais.
3. Vyšninius pomidoriukus sudėkite į vandenį ir išspauskite, kad jie persprogtų ir būtų galima išgremžti sėklas.
4. Sukapokite arba sutrėkškite česnakus.
5. Įkaitinkite keptuvę. Puode užvirinkite vandenį.
6. Į keptuvę įpilkite aliejaus, suberkite bazilikus ir česnako skilteles, pakepinkite.
7. Sudėkite smulkiai supjaustytą aitriąją papriką ir vyšninius pomidoriukus. Dėmesio – karštas aliejus gali taškytis!
8. Viską pakepinkite 2 minutes. Tuo pat metu sudėkite virti makaronus. Makaronai verdančiame vandenyje išvirs jau po 30 sekundžių.
9. Suverskite išvirtus makaronus į keptuvę ir maišydami suberkite tarkuotą parmezaną.
10. Prieš patiekdami apibarstykite sūriu (jei norite) ir iškart valgykite.