Ingredientai

Nevirtos bolivinės balandos kruopos 200 ml
Vidutinio dydžio šparagai 4 vnt.
Špinatų lapeliai 1 sauja
Saulėgrąžų ir moliūgų sėklos
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Bolivinių balandų kruopas nuplaukite, puode užvirkite 3 stiklines vandens su šiek tiek druskos.

2. Vandeniui užvirus, suberkite kruopas ir virkite apie 20 min.

3. Uždenkite puodą ir palaikykite apie 5 minutes.

4. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, dėkite šparagus ir kepkite apie 3 minutes.

5. Šparagus susmulkinkite į tris dalis.

6. Sausoje keptuvėje paskrudinkite saulėgrąžų ir moliūgų sėklas.

7. Ridikėlius supjaustykite riekelėmis.

8. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai