Ingredientai
Nevirtos bolivinės balandos kruopos
200
ml
Vidutinio dydžio šparagai
4
vnt.
Ridikėliai
4
vnt.
Špinatų lapeliai
1
sauja
Saulėgrąžų ir moliūgų sėklos
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Bolivinių balandų kruopas nuplaukite, puode užvirkite 3 stiklines vandens su šiek tiek druskos.
2. Vandeniui užvirus, suberkite kruopas ir virkite apie 20 min.
3. Uždenkite puodą ir palaikykite apie 5 minutes.
4. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, dėkite šparagus ir kepkite apie 3 minutes.
5. Šparagus susmulkinkite į tris dalis.
6. Sausoje keptuvėje paskrudinkite saulėgrąžų ir moliūgų sėklas.
7. Ridikėlius supjaustykite riekelėmis.
8. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite druska ir pipirais.
Skanaus!
Atsiliepimai