Ingredientai

Nevirtos bolivinės balandos kruopos 200 ml
Vidutinio dydžio šparagai 4 vnt.
Špinatų lapeliai 1 sauja
Saulėgrąžų ir moliūgų sėklos
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Bolivinių balandų kruopas nuplaukite, puode užvirkite 3 stiklines vandens su šiek tiek druskos.

2. Vandeniui užvirus, suberkite kruopas ir virkite apie 20 min.

3. Uždenkite puodą ir palaikykite apie 5 minutes.

4. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, dėkite šparagus ir kepkite apie 3 minutes.

5. Šparagus susmulkinkite į tris dalis.

6. Sausoje keptuvėje paskrudinkite saulėgrąžų ir moliūgų sėklas.

7. Ridikėlius supjaustykite riekelėmis.

8. Sumaišykite visus ingredientus, pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Crostini su grybais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Crostini su grybais

Sūrio pyragas su rabarbarais
Reikia pasistengti
2 val.

Sūrio pyragas su rabarbarais

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos