Ingredientai

bolivinės balandos kruopų 200 g
agurko 0.5 vnt.
granato sėkl 0.5 vnt.
morkos 1 vnt.
kalendros, svogūnų laiškų pagal skonį
alyvuogių aliejaus šlakelis
druskos, pipirų pagal skonį
Šis receptas itin lengvas ir greitas, tačiau puikiai tiks Adventui.

Gaminimo eiga

1. Kruopas išvirkite ir palikite atvėsti.

2. Susmulkinkite agurką, kalendrą ir svogūnų laiškus, iš granatų išimkite sėklas. Morką sutarkuokite.

3. Visus ingredientus suberkite į dubenį, sudėkite bolivinės balandos kruopas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite prieskoniais. Viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.

PATARIMAI

Bolivinės balandos kruopos – nepamainomas baltymų šaltinis, tad pasninko metu kompensuos medžiagas, kurių paprastai daugiausiai gauname iš mėsos produktų. Jose taip pat nėra glitimo, todėl produktas tinka glitimo netoleruojantiems žmonėms

Receptu dalijasi „Maxima“

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai