Ingredientai
bolivinės balandos kruopų
200
g
agurko
0.5
vnt.
granato sėkl
0.5
vnt.
morkos
1
vnt.
kalendros, svogūnų laiškų
pagal skonį
alyvuogių aliejaus
šlakelis
druskos, pipirų
pagal skonį
Gaminimo eiga
1. Kruopas išvirkite ir palikite atvėsti.
2. Susmulkinkite agurką, kalendrą ir svogūnų laiškus, iš granatų išimkite sėklas. Morką sutarkuokite.
3. Visus ingredientus suberkite į dubenį, sudėkite bolivinės balandos kruopas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite prieskoniais. Viską gerai išmaišykite ir mėgaukitės.
PATARIMAI
Bolivinės balandos kruopos – nepamainomas baltymų šaltinis, tad pasninko metu kompensuos medžiagas, kurių paprastai daugiausiai gauname iš mėsos produktų. Jose taip pat nėra glitimo, todėl produktas tinka glitimo netoleruojantiems žmonėms
Receptu dalijasi „Maxima“
Atsiliepimai