Ingredientai

Pienas 500 ml
Miltai 300 ml
Aliejus 2 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Vyšnių likeris 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Paruoškite įdarą. Kambario temperatūros varškę sumaišykite su likeriu, cukrumi ir trupučiu grietinėlės, išplakite.

Mažais gabaliukais supjaustykite nusausintus vaisius ir sumaišykite su varškės mase.

Sukrėskite plaktą grietinėlę ir pamaišykite.

Porą valandų įdarą palaikykite šaldytuve.

Pagaminkite tešlą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, maišydami supilkite pieną, suberkite miltus, įmaišykite aliejaus.

Tegu pastovi valandą kambario temperatūroje.

Keptuvę aukštais kraštais patepkite minkštu margarinu ir apibarstykite džiūvėsėliais.

Gerai išmaišytą tešlą supilkite į keptuvę ir kepkite 225 ˚C temperatūros orkaitėje 20–25 minutes, kol viršus gražiai apskrus.

Blyną perdėkite ant rankšluostėlio arba cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus.

Kai atvės, supjaustykite į keturias vienodo dydžio dalis.

Vieną dalį dėkite į indą ir aptepkite ketvirtadaliu įdaro.

Sluoksniuodami su įdaru sudėkite ir kitas dalis. Iškart patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų tortas su anakardžių kremu
Reikia pasistengti
1 val.

Morkų tortas su anakardžių kremu

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu