Ingredientai

Miltai 200 g
Pienas 200 ml
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Šiam patiekalui itin tiks vištienos, kalakutienos ar kitos paukštienos likučiai nuo šventinio stalo.

Gaminimo eiga

1. Keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

2. Kiaušinius įmuškite į indą, išplakite.

3. Įpilkite miltus, pieną, druskos ir vėl išplakite su plakikliu. Pabaigoje įmaišykite pjaustytą vištieną.

4. Blynelius kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sklindžiai su moliūgais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sklindžiai su moliūgais

Ypatingi varškėčiai
Lengvai paruošiamas
25 min.

Ypatingi varškėčiai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai