Ingredientai
Miltai
250
g
Pienas
2
stiklinės
Kiaušiniai
2
vnt.
Mielės
20
g
Sviestas
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Cukrus
žiupsnelis
Bananai
1
vnt.
Varškė
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Stiklinėje šilto pieno išmaišykite mieles. Įberkite žiupsnelį cukraus, miltų ir palaikykite bent 15 minučių, kad pakiltų.
2. Į pakilusią masę supilkite likusį pieną, suberkite visus miltus, sudėkite kiaušinių trynius, įberkite druskos.
3. Įdėkite per sietelį pertrintą varškę ir tarkuotą bananą.
4. Viską gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą, sukrėskite iki standžių putų išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite. Palikite valandą pakilti.
5. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
6. Patiekite su medumi, plakta grietinėle ar uogiene.
Skanaus!
Atsiliepimai