Ingredientai

Miltų 150 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Sausos mielės 2 šaukštelis
Cukraus 1 šaukštelis
Vandens 3 stiklinė
Medus 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Mieles sumaišykite su cukrumi ir užpilkite trupučiu šilto vandens.

2. Palaikykite 5-10 minučių, kad mielės aktyvuotųsi.

3. Manus sumaišykite su miltais, kepimo milteliais, druska ir cukrumi.

4. Supilkite aktyvuotas mieles ir tris stiklines šilto vandens.

5. Viską išmaišykite ir uždengę palikite 30 min., kad tešla šiek tiek pakiltų.

6. Tešlą išmaišykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje pateptoje aliejumi.

7. Blynai puikiai tinka su lydyto medaus ir sviesto padažu, uogomis.