Ingredientai

Cukrus 125 g
Miltai 125 g
Pienas 3 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Obuoliai 2 vnt.
Rudasis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps, tuomet po vieną įmuškit kiaušinius, vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite.

Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą supilkite į 21cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C temp. pyragą kepkite apie 35min. kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai