Ingredientai

Tarkuotas fermentinis sūris 50 g
Pilno grūdo speltos miltai 70 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnako granulės 0.5 a. š.
Aliejus kepimui
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Cukiniją nulupame, sutarkuojame, apibarstome druska ir paliekame pastovėti kelioms minutėms. Nusistovėjusį vandenį nupilame. Jeigu cukinija nėra vandeninga, vandens būna labai mažai.

2. Kiaušinius išplakame su prieskoniais. Sudedame cukinijas, sūrį ir išmaišome.

3. Suberiame miltus, išmaišome.

4. Vaflinę ištepame aliejumi ir įkaitiname. Kepame vaflius 🙂 Gaunasi 6 vafliai!

Patiekti galima su:

* Su sūdyta lašiša
* Avokadu
* Graikišku jogurtu ar grietine

wise taste

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai