Ingredientai
Sviestas
200
g
Cukrus
200
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Citrinų sultys
3
šaukštai
Miltai
175
g
Kokoso drožlės
50
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Obuoliai
4
vnt.
Malti džiūvėsėliai
sauja
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą reikia išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi,
įplaukti kiaušinius - turi gautis vientisa puri masė. Miltus persijoti
ir sumaišyti su kokoso drožlėmis bei kepimo milteliais. Porą obuolių
stambia tarka įtarkuoti į sviesto masę. Įpilti citrinų sulčių ir
viską gerai išmaišyti. Suberti miltų masę ir dar kartą išmaišyti.
Įdėti tešlą į formą patepta sviestu ir apibarstytą džiūvėsėliais. Visą
viršų padengti smulkiai pjaustytais obuoliais. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Dėkojame skaitytojai Beatai už receptą!
Atsiliepimai