Beatos Nicholson kukurūziniai keksiukai, pilni gėrybių „A La Cornbread“.

Gaminimo eiga

Pasiruošiame keksiukų kepimo formą. Sudedame popierines keksiukų formeles.

Į dubenį suberiame miltus, kukurūzų kruopas, įberiame druskos, cukraus ir kupiną šaukštelį kepimo miltelių.

Kitame dubenyje sumaišome 2 kiaušinius, 150 ml natūralaus jogurto ir 60 ml aliejaus.

Iš aitriojo pipiro išimame sėklytes ir jį smulkiai sukapojame peiliu, susmulkiname kalendros žolę, alyvuoges. Visus susmulkintus prieskonius beriame į dubenį su kiaušinio, aliejaus ir jogurto plakiniu.

Gautą masę supilame į dubenį su miltais ir kruopomis ir gerai išmaišome šaukštu. Tešla turi būti tiršta.

Po šaukštą ar du tešlos atsargiai dedame į kiekvieną keksiuko formelę.

Pabaigoje kubeliais supjaustome mažus pomidoriukus ir po kelis jų gabalėlius pirštais įspaudžiame į kiekvieno keksiuko tešlą.

Keksiukus pašauname į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę ir kepame apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai