Beatos Nicholson kukurūziniai keksiukai, pilni gėrybių „A La Cornbread“.

Gaminimo eiga

Pasiruošiame keksiukų kepimo formą. Sudedame popierines keksiukų formeles.

Į dubenį suberiame miltus, kukurūzų kruopas, įberiame druskos, cukraus ir kupiną šaukštelį kepimo miltelių.

Kitame dubenyje sumaišome 2 kiaušinius, 150 ml natūralaus jogurto ir 60 ml aliejaus.

Iš aitriojo pipiro išimame sėklytes ir jį smulkiai sukapojame peiliu, susmulkiname kalendros žolę, alyvuoges. Visus susmulkintus prieskonius beriame į dubenį su kiaušinio, aliejaus ir jogurto plakiniu.

Gautą masę supilame į dubenį su miltais ir kruopomis ir gerai išmaišome šaukštu. Tešla turi būti tiršta.

Po šaukštą ar du tešlos atsargiai dedame į kiekvieną keksiuko formelę.

Pabaigoje kubeliais supjaustome mažus pomidoriukus ir po kelis jų gabalėlius pirštais įspaudžiame į kiekvieno keksiuko tešlą.

Keksiukus pašauname į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę ir kepame apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai