Ingredientai
Gaminimo eiga
Pasiruošiame keksiukų kepimo formą. Sudedame popierines keksiukų formeles.
Į dubenį suberiame miltus, kukurūzų kruopas, įberiame druskos, cukraus ir kupiną šaukštelį kepimo miltelių.
Kitame dubenyje sumaišome 2 kiaušinius, 150 ml natūralaus jogurto ir 60 ml aliejaus.
Iš aitriojo pipiro išimame sėklytes ir jį smulkiai sukapojame peiliu, susmulkiname kalendros žolę, alyvuoges. Visus susmulkintus prieskonius beriame į dubenį su kiaušinio, aliejaus ir jogurto plakiniu.
Gautą masę supilame į dubenį su miltais ir kruopomis ir gerai išmaišome šaukštu. Tešla turi būti tiršta.
Po šaukštą ar du tešlos atsargiai dedame į kiekvieną keksiuko formelę.
Pabaigoje kubeliais supjaustome mažus pomidoriukus ir po kelis jų gabalėlius pirštais įspaudžiame į kiekvieno keksiuko tešlą.
Keksiukus pašauname į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę ir kepame apie 30 minučių.
Atsiliepimai