Ingredientai

Varškės sūris 300 g
Konservuotas tunas 300 g
Kietasis sūris 150 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Tuną labai gerai nuvarvinkite.

Parmezano ir varškės sūrius smulkiai sutarkuokite.

Sumaišykite su kiaušiniu, pagardinkite druska ir pipirais.

Formuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla