Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Krapai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite morkas, bulves, žirnelius.

2. Atvėsusias daržoves pagardinkite druska, smulkintais krapais ir sugrūskite grūstuve.

3. Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, įberkite miltų ir gerai išminkykite.

4. Lipdykite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

6. Patiekite su česnakiniu graikiško jogurto padažu.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Čekiški kotletai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Čekiški kotletai

Daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Daržovių kotletukai

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Grikių ir cukinijų kotletukai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių ir cukinijų kotletukai

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai