Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Medus 3 šaukštai
Alyvuogių aliejus 5 šaukštai
Čiobreliai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Česnakai 3 skiltelės
Rūkytų paprikų milteliai 1 šaukštelis
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Džiovinto imbiero milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų blauzdeles nuplaukite ir nusausinkite.

Medų, jei kietas, šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Sumaišykite su aliejumi ir prieskoniais.

Marinatu aptepkite ir apliekite blauzdeles.

Marinuokite kelias valandas.

Blauzdeles sudėkite į kepimo indą ar skardą, ištiestą kepimo popieriumi.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas