Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinys 0.5 puodelio
Grietinėlė 1 puodelis
Rozmarinai 1 šakelė
Mairūnai 1 šaukštelis
Džiovinti pomidorai 6 vnt.
Kalendros 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė ar krūtinėlę supjaustykite į kelis didesnius gabaliukus.

Apibarstykite pipirais, druska, įtrinkite išspaustu česnaku ir palikite 15 minučių pasimarinuoti.

Dėkite kepti į keptuvėje ištirpintą sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių šiek tiek apskrus.

Įpilkite sultinio, grietinėlės, įberkite šviežių rozmarinų, smulkintų kalendrų, mairūnų ir smulkiai supjaustytų džiovintų pomidorų.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25 minutes (kelis kartus vištienos gabaliukus apverskite).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla