Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Druska sauja
Pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Baklažanus supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 4-5 minutes.

Baklažanus suberkite į puodą.

Į keptuvę įpilkite dar šlakelį aliejaus, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, paprikas ir tarkuotas morkas.

Maišant kepkite apie 8 minutes.

Suberkite į puodą. Suberkite ir smulkiai pjaustytus pomidorus.

Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite pusę puodelio vandens, išmaišykite ir uždengtą troškinkite ant mažos ugnies apie 12 minučių.

Sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius ir užsukite dangtelį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai