Ingredientai

Baklažanai 2 vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Pomidorai 4 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Druska sauja
Pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Baklažanus supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 4-5 minutes.

Baklažanus suberkite į puodą.

Į keptuvę įpilkite dar šlakelį aliejaus, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, paprikas ir tarkuotas morkas.

Maišant kepkite apie 8 minutes.

Suberkite į puodą. Suberkite ir smulkiai pjaustytus pomidorus.

Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite pusę puodelio vandens, išmaišykite ir uždengtą troškinkite ant mažos ugnies apie 12 minučių.

Sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius ir užsukite dangtelį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba