Ingredientai
Tai vienas skanesnių „Lidl“ ambasadoriaus Vytaro Radzevičiaus mėgstamų receptų šventėms – baravykų užtepėlė, kurią lengva paruošti ir kur puikiai dera prie Velykų pažibos – kiaušinių. Baravykų užtepėlę patiekite su skrudinta duona, trapučiais, pjaustytomis daržovėmis, kitais užkandžiais.
Gaminimo eiga
Iš pradžių susmulkinkite svogūną bei česnaką.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Sudėkite pjaustytus baravykus ir kepkite, kol išgaruos skystis bei apskrus grybai. Galiausiai, sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite dar 1–2 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Masei atvėsus, sudėkite ją į maisto trintuvą. Kartu įdėkite kreminio sūrio, įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinos sulčių. Sutrinkite viską iki vientisos masės.
Patiekite baravykų užtepėlę su skrudinta duona, trapučiais, pjaustytomis daržovėmis, kitais užkandžiais. Papuoškite užtepėlę petražolių lapeliais, kitais žalumynais.