Mintis pagaminti bandeles su špinatais ir feta gali gimti visai netikėtai – kai liko fetos ir šiek tiek špinatų. O procesas – gana paprastas ir greitas. Kepkite bandeles su špinatais ir feta orkaitėje apie 15 minučių.

Gaminimo eiga

* MANTINGA sluoksniuotą mielinę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

* Svogūnėlį ir česnaką supjaustykite smulkiai.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir česnakus. Kepkite 2 min., kol suminkštės.

* Sudėkite špinatų lapelius ir pagardinkite druska bei pipirais. Pakepkite 1 min. ir leiskite atvėsti.

* Atitirpusią tešlą, apibarstykite miltais, supjaustykite kvadratėliais ir šakute subadykite centrą.

* Ant tešlos kvadratėlių vidurio dėkite pakeptus špinatus ir pjaustytą fetos sūrį.

* Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu ir viską apibarstykite raudonėliais.

* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min. Papuoškite bandeles su špinatais ir feta šviežiais špinatų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai