Trapus ir saldus desertas – tokios yra šios bandelės su šokoladiniu kremu. Tiks ir patiems pasimėgauti, ir svečią pavaišinti. Bandeles su šokoladiniu kremu laikykite sausoje vietoje.

Gaminimo eiga

* Išvyniokite sluoksniuotos tešlos „Billa“ lakštą ir pusę jo aptepkite „Clever“ lazdyno riešutų ir kakavos kremu.

* Tešlos lakštą perlenkite pusiau, lengvai vos vos paspauskite, kad kraštai priglustų.

* Lengvai paplakite „Iki“ kiaušinių trynius ir gauta mase ištepkite perpus sulenktą tešlos lakštą.

* Tešlą supjaustykite juostelėmis ir apibarstykite migdolų drožlėmis.

* Kiekvieną juostelę susukite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Trynių plakiniu patepkite nepateptas vietas.

* Bandeles kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Iškepusias bandeles apibarstykite cukraus pudra.