Ingredientai

Pienas 2 stiklinės
Druska žiupsnelis
Cinamonas žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Į šiltą pieną suberkite cukrų, išmaišykite mieles, įmaišykite kelis šaukštus miltų ir palikite 30 minučių šiltai pastovėti.

2. Suberkite druską, įmaišykite likusius miltus, gerai išminkykite, aptepkite aliejumi, uždenkite ir palikite šiltai dar porai valandų.

3. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite nedideliame kiekyje sviesto.

4. Suberkite smulkiai pjaustytus lašinukus ir pakepkite maišant minutę.

5. Suberkite prieskonius, maltus džiūvėsius ir gerai išmaišykite.

6. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio paplotį.

7. Stikline išspauskite skritulius, ant kiekvieno dėkite po šaukštelį įdaro.

8. Skritulį sulenkite užspauskite ir pavoliokite tarp delnų, kad taptų apvalios formos.

9. Bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamų sėklomis.

10. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai