Ingredientai

Miltai 270 g
Druska žiupsnelis
Bananai 2 vnt.
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Minkštą sviestą išsukite iki purumo.

Įmuškite kiaušinius ir išsukite.

Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais.

Bananus sutrinkite iki tyrės. Bananus ir kondensuotą pieną sudėkite į sviesto mišinį ir išsukite.

Maišant suberkite miltus ir išmaišykite.

Sukrėskite pusę tešlos į sviestu išteptą formą, per vidurį tolygiai sudėkite maskarponės sūrį, ant viršaus supilkite likusią tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai