Ingredientai

bananų 2 vnt.
pieno 100 ml
aliejaus 2 v. š.
sodos 0.5 a. š.
miltų 5 v. š.
cukraus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
banano 0.5 vnt.
Porcijos: 2
Mėgstantiems kepinius dar vienas receptasbananų blynų. Minkštučiai, purūs ir labai gardūs. Iškeptus bananų blynus patiekite su klevų sirupu.

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite kiaušinį, 2 bananus, pieną, šaukštą aliejaus, vanilės esenciją, sodą, miltus, cukrų ir druską.

2. Viską gerai sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės ir leiskite tešlai pastovėti 15 min.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir paskleiskite po visą keptuvę.

4. Pilkite tešlą į keptuvę ir blynus kepkite po 2 min. iš abiejų pusių.

5. Iškeptus bananų blynus patiekite su klevų sirupu, šilauogėmis, pjaustytu bananu ir mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai