Ingredientai

Šilkinis tofu 150 g
Bananai 0.5 vnt.
Augalinė grietinėlė (tinka ir tirštas kokosų pienas) 0.25 puodelio
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Agavų arba klevų sirupas pagal skonį (nebūtina)
Porcijos: 1
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui Follow your spoon.

Gaminimo eiga

1. Viską sutriname iki vientisos masės.

2. Prieš patiekiant galima palaikyti šaldytuve (tik ne per ilgai, nes kremas gali pakeisti spalvą dėl bananų; arba papildomai reiktų įmaišyti šaukštelį citrinos sulčių, jei valgysite ne iškart).

3. Stiklinėje ar dubenėlyje ant dugno dedame pasirinktus priedus (granolą, vaisius, uogas), o ant viršaus pilame kremą.

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai