Ingredientai

Migdoliniai trupiniai:
Miltai 100 g
Cukrus 100 g
Šaltas sviestas 100 g
Pagrindas:
Iškepti migdoliniai trupiniai 200 g
Bananinis sūrio kremas:
Kreminis sūris 340 g
Cukrus 100 g
Gerai prinokęs bananas 1 vnt.
Grietinėlės kremas:
Porcijos: 10
Charizmatiškasis Ali Gadžijevas desertui siūlo pasigaminti nuostabius, burnoje tirpstančius bananinius sūrio pyragaičius. Jie ne tik labai gardūs, bet ir dailiai atrodo. Tiesiog neįmanoma atsisakyti.

Gaminimo eiga

1. Visus trupiniams skirtus ingredientus išmaišykite iki trupinių konsistencijos. Gali likti ir didesni trupiniai. Juos kepkite iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

2. Iškepusius ir atvėsusius trupinius susmulkinkite ir sumaišykite su lydytu sviestu. Šią masę dėkite į keksiukų formeles, kaip pagrindą pyragėliams.

3. Kremui skirtus ingredientus sudėkite į plakiklio katiliuką ir plakite, kol masė taps vientisa. Gautą kremą išpilstykite į keksiukų formeles ant trupinių pagrindo.

4. Kepkite iki 120 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Iškepusius sūrio pyragaičius atvėsinkite.

5. Pyragaičius dekoruokite plakta grietinėle ir uogomis.

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bananiniai sūrio pyragaičiai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“