Ingredientai
Migdoliniai trupiniai:
Miltai
100
g
Migdolų miltai
100
g
Cukrus
100
g
Šaltas sviestas
100
g
Pagrindas:
Iškepti migdoliniai trupiniai
200
g
Sviestas
20
g
Bananinis sūrio kremas:
Kreminis sūris
340
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Gerai prinokęs bananas
1
vnt.
Grietinė
60
g
Grietinėlės kremas:
Grietinėlė
300
g
Cukrus
30
g
Porcijos: 10
Charizmatiškasis Ali Gadžijevas desertui siūlo pasigaminti nuostabius, burnoje tirpstančius bananinius sūrio pyragaičius. Jie ne tik labai gardūs, bet ir dailiai atrodo. Tiesiog neįmanoma atsisakyti.
Gaminimo eiga
1. Visus trupiniams skirtus ingredientus išmaišykite iki trupinių konsistencijos. Gali likti ir didesni trupiniai. Juos kepkite iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
2. Iškepusius ir atvėsusius trupinius susmulkinkite ir sumaišykite su lydytu sviestu. Šią masę dėkite į keksiukų formeles, kaip pagrindą pyragėliams.
3. Kremui skirtus ingredientus sudėkite į plakiklio katiliuką ir plakite, kol masė taps vientisa. Gautą kremą išpilstykite į keksiukų formeles ant trupinių pagrindo.
4. Kepkite iki 120 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Iškepusius sūrio pyragaičius atvėsinkite.
5. Pyragaičius dekoruokite plakta grietinėle ir uogomis.
Skanaus!
Atsiliepimai