Ingredientai

Daržovių sultinys 1.5 stiklinės
Razinos 0.5 stiklinės
Morkos (tarkuotos) 0.5 stiklinės
Medus 1 šaukštelis
Alyvuogių aliejus 1 šaukštelis
Daiginti kviečiai 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Supilkite sultinį į puodą, sudėkite pamirkytas perlines kruopas. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir pavirkite 15 – 20 min. Sultinys turi susigerti į kruopas. Kruopas išimkite į dubenį.

Baltąją poro dalį smulkiai supjaustykite.

Į dubenį su perlinėmis kruopomis sudėkite pupeles, porą, žalumynus, morkas, smulkintą svogūną, pamirkytas razinas, papriką, įberkite druskos, pipirų.

Atskirai sumaišykite actą su alyvuogių aliejumi bei medumi, užliekite užpilą ant mišrainės. Apibarstykite sūriu, papuoškite pistacijomis ir daigintais kviečiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gaivios vištienos ir ananasų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivios vištienos ir ananasų salotos

Grūdėta varškė su krabų mėsa
Lengvai paruošiamas
10 min.

Grūdėta varškė su krabų mėsa

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ispaniškos bulvių salotos su tunu

Agurkų ir avokadų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Agurkų ir avokadų salotos