Ingredientai

Santa Maria TERIYAKI marinatas 1 pakelis
Santa Maria amerikietiško lauko kepsnių padažas 150 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žuvies filė ir krevetes apipilkite marinatu.

Žuvį supjaustykite kelių centimetrų pločio gabaliukais, susukite ir suverkite ant iešmelių.

Kepkite vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje arba kelias minutes lauko kepsninėje ant žarijų, kol žuvis suminkštės.

Patiekite su majonezo ir lauko kepsnių padažu bei žaliosiomis salotomis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta