Ingredientai

Baltos žuvies filė 400 g
Krevetės 300 g
Santa Maria TERIYAKI marinatas 1 pakelis
Majonezas 100 g
Santa Maria amerikietiško lauko kepsnių padažas 150 g
Žaliųjų citrinų sultys 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žuvies filė ir krevetes apipilkite marinatu.

Žuvį supjaustykite kelių centimetrų pločio gabaliukais, susukite ir suverkite ant iešmelių.

Kepkite vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje arba kelias minutes lauko kepsninėje ant žarijų, kol žuvis suminkštės.

Patiekite su majonezo ir lauko kepsnių padažu bei žaliosiomis salotomis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai