Ingredientai

Bulvės 200 g
Morkos 200 g
Virti vištos kiaušiniai 3 vnt.
Žalieji konservuoti žirneliai 200 g
Marinuoti agurkėliai 200 g
Karštai rūkytos antienos filė su oda 1 vnt.
Tunas savo sultyse 150 g
Majonezas 6 šaukštai
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Mėgstami žalumynai (papuošti)
Porcijos: 6
Alfo Ivanausko receptas.

Gaminimo eiga

1. Daržoves ir kiaušinius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.

2. Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudėkite bulves ir morkas, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kepkite įstatę orkaitės viduryje garinėje orkaitėje 99 C temperatūroje 30 min. arba 150 C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 20 min. apipurškę daržoves vandeniu.

3. Iškeptas daržoves atvėsinkite.

4. Marinuotus agurkėlius ir karštai rūkytą antienos filė su oda supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.

5. Visus supjaustytus ingredientus ir žaliuosius konservuotus žirnelius sumaišykite su nusausintu tunu ir majonezu, įtarkuokite citrinos žievelės. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų, viską gerai išmaišykite.

6. Papuoškite mėgstamais žalumynais.

Skanaus!

Alfo patarimai:
· Morkas ir bulves pjaustykite dar šviežias. Kepant jas apipurškite vandeniu.
· Vietoj antienos galite naudoti liežuvio mėsą.
· Jei mėgstate prieskonines žoleles, galite įpjaustyti krapų arba petražolių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai