Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Delno dydžio cukinija 1 vnt.
Dideli rauginti agurkai 2 vnt.
Majonezas 2 v. š.
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4
Indrės Trusovės receptas.

Gaminimo eiga

1. Bulves ir morkas išvirkite su lupena. Atvėsinus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Cukiniją supjaustykite ir garinkite garintuvėje arba galima tiesiog apvirti.

2. Putpelių kiaušinius išvirkite, sukapokite. Špinatus nuplikykite karštu vandeniu, smulkiai supjaustykite. Raugintus agurkus supjaustykite kubeliais.

3. Viską sumaišykite kartu su majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas