Ingredientai
Šaldyti žirneliai
200
g
Bulvės
5
vnt.
Pastarnokai
2
vnt.
Kiaušiniai
3
vnt.
Marinuoti agurkai
vnt.
Druska
žiupsnelis
Baltieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Tik keli pakeisti ingredientai naminėse salotose, ir jau naujas skonis. Jis žymiai švelnesnis už tradicinį, turi daugiau saldumo gaidos, skonį galima keisti naudojant daugiau maltų pipirų, aštriau marinuotus agurkus ar intensyvesnio skonio majonezą. Tiks tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui.
Gaminimo eiga
1. Pirmiausiai iš kameros ištraukiu ir palieku atšilti šaldytus žaliuosius žirnelius. Išverdu, nulupu ir nedideliais kubeliais supjaustau bulves ir pastarnokus bei kiaušinius. Panašaus dydžio kubeliais supjaustau ir marinuotus agurkus. Visus produktus permaišau su majonezu, žiupsneliu smulkios druskos, žiupsneliu maltų baltųjų pipirų.
2. Salotas tiekiu gilesniame inde, mano valgytojai jas mielai kemša su kepta vištiena, kiauliena ar tiesiog juodos duonos riekele.
Skanaus!
Atsiliepimai