Ingredientai
Kopūstai
10
šakelės
Malta mėsa
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Ryžiai
1
sauja
Konservuoti kukurūzai
0.5
indelio
Jogurtas
3
šaukštai
Fermentinis sūris
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Kopūsto lapus apvirkite kelias minutes pasūdytame vandenyje, kad taptų minkštesni.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste. Kartu suberkite ryžius, kepkite apie 5 minutes.
Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, konservuotais, nusunktais kukurūzais, keptu svogūnu ir ryžiais, jogurtu, smulkiai tarkuotu sūriu ir kiaušiniu.
Gerai išminkykite.
Dėkite po porą šaukštų mėsos įdaro ant lapo ir susukite kaip įprastus balandėlius.
Balandėlius sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą, uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Atsiliepimai