Ingredientai
Baklažanai
2
vnt.
Fermentinis sūris
120
g
Pomidorai (dideli)
3
vnt.
Česnakinė druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Baklažanus giliai įpjaukite gana plonomis riekelėmis.
2. Baklažanų vidų pabarstykite ir ištepkite česnakine druska.
3. Sūrį ir pomidorus supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus pabarstykite pipirais ir čiobreliais.
4. Į baklažano tarpus dėkite po sūrio riekę ir po vieną ar du pomidorų griežinėlius.
5. Dedant ant kepimo popieriumi ištiestos skardos baklažanus su įdaru praskleiskite kaip vėduokles.
6. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai