Ingredientai

Baklažanai 2 vnt.
Fermentinis sūris 120 g
Pomidorai (dideli) 3 vnt.
Česnakinė druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Baklažanus giliai įpjaukite gana plonomis riekelėmis.

Baklažanų vidų pabarstykite ir ištepkite česnakine druska.

Sūrį ir pomidorus supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus pabarstykite pipirais ir čiobreliais.

Į baklažano tarpus dėkite po sūrio riekę ir po vieną ar du pomidorų griežinėlius.

Dedant ant kepimo popieriumi ištiestos skardos baklažanus su įdaru praskleiskite kaip vėduokles.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba